М’ясний хліб «Середземноморський»

Ця ситна смачна страва середземноморської кухні швидко сподобається вашим рідним.

Інгредієнти:
350 г яловичини, 150 г рису, 1 пучок зеленої цибулі, 80 г напівтвердого сиру, 2 ст. ложки томатного соусу або перетертих помідорів, 1 яйце, 2 ч. ложки сухого базиліку, 1–2 помідори, 1 ст. ложка олії, сіль, перець.

Зварити рис, охолодити. Яловичину перемолоти. До м’ясного фаршу додати остиглий рис і порізану зелену цибулю, перемішати. Додати сир, порізаний шматочками, яйце, томатний соус, сушений базилік, приправити сіллю і чорним перцем. Ретельно вимішати. Прямокутну форму вистелити папером, викласти масу. Помідори порізати тонкими скибочками, викласти на фарш, присипати сухим базиліком, скропити олією. Краями паперу прикрити помідори, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 год 10 хв. Через 30 хв папір відігнути і продовжити запікання. Подавати як основну гарячу страву з овочами.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook