Яблучний джем “Як мармелад”. Готую в духовці: виходить густий, хоч ножем ріж!

Яблучний джем за цим рецептом виходить дуже густий і ніколи не пригорає, а все тому що готую його в духовці. Мороки мінімум, а виходить дуже смачний і хоч ножем ріж!

Яблучний джем “Як мармелад”

2 кг яблук, 800 г цукру, 3 ст. ложки оцту.

Яблука почистити, порізати дольками, пересипати цукром, дати оцту, залишити на ніч. Зранку поставити у добре розігріту духовку. Коли закипить, пом’яти товкачем або блендером, зняти кришку, залишити мліти у духовці зо 2 години при найменшій температурі. Розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить 1,5-1,7 л густого джему літра, хоч ножем ріж.

Рецепт Ольги Соломки

Спробуйте також приготувати:

Три мої улюблені рецепти закруток із яблук: варення, повидло і джем

Сухе яблучне варення. Незвичайний рецепт

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook