Густе повидло з яблук з барбарисками. Мої домашні його обожнюють!

Це повидло виходить дуже густе, гарно пахне має темно-червоний колір. Його смачно їсти з булкою або використовувати як начинку для пирогів. Мої домашні його обожнюють!

Яблучне повидло з барбарисками

Відро яблук (почистити, видалити серединки, порізати дольками), 2,5 кг цукру, 0,5 кг цукерок “Барбарис”.

Усе перемішати, залишити на ніч. Потім варити 3 год на маленькому вогні.

Рецепт Софії Стеців

Спробуйте також приготувати:

Яблучний джем “Як мармелад”. Готую в духовці: виходить густий, хоч ножем ріж!

Густе яблучне повидло. Чудово підходить для начинки у пироги і рулети

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook