Рецепт 1
Пропустити через м’ясорубку 1/2 скл. родзинок, 1 скл. ядер волоського горіха, 0,5 скл. мигдалю (дуже добре додати кедрові горішки – супер підняття імунітету), шкірку 2 лимонів. Самі лимони вичавити в масу, шкірку ж пропускати через м’ясорубку окремо. Далі додати 0,5 скл. кураги і стільки ж чорносливу, 150 г меду.
Настояти 1-2 дні в темному місці, зберігати в холодильнику, приймати дорослим по 1-2 ст. ложки 3 рази на день, дітям з трьох років – по 1 ч. ложці 2 рази в день.
Рецепт 2
200 г кураги, 200 г чорносливу, 200 г інжиру, 200 г волоських горіхів, 200 г родзинок, 200 г меду, 1 лимон, 50 мл коньяку. Сухофрукти і лимон з шкіркою пропустити через м’ясорубку, залити суміш медом і коньяком. Вилити усе в банку і поставити в холодильник. Приймати перед їжею по 1 ст. ложці.
Post Views: 20