Кухня Рецепти

Медівник нашвидкуруч

Торти-медівники користуються популярністю насамперед через свою надзвичайну м’якість. А сметанний крем додає їй ще й надзвичайного вершкового смаку.

21.02.2017 10:49

Інгредієнти:
2 яйця, 1 скл. цукру, 4 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка меду, 2 ч. ложки соди, погашеної оцтом, 1 скл. подрібнених горіхів, 1 п. ванільного цукру, 2 скл. борошна.

Яйця збити з цукром, додати сметану, олію, мед, соду, горіхи, ванілін, вимішати все і всипати борошно. Масу вилити на деко, застелене промасленим папером. Випікати 20 хв до рум’яності. Охолоджений розрізати навпіл і перемастити будь-яким кремом, наприклад сметанним: 1 пачку сметани (400 г) збити з 0,5 скл. цукру і ваніліном. Притрусити потертим шоколадом.