Коржі для торта “Наполеон” на пиві
- 400 г борошна, 250 г холодного масла, 1 скл. пива.
400 г борошна посікти з холодним маслом (250 г), перетерти у крихту, висипати на стіл гіркою, зробити ямку і поступово влити 1 скл. пива (будь-якого). Замісити тісто швидко, покласти у кульок і в холодильник на 3 год. Розділити на 11 частин, кожну розкочувати на пергаменті і наколювати вилкою. Випікати до золотого кольору. Я роблю з того пива, що вже було раніше відкрите і залишилося недопите у холодильнику.
Рецепт Оксани Остапович
Спробуйте також приготувати:
- “Слойка” без заморочок. Найпростіший рецепт листкового тіста для “Наполеону”, який я будь-коли бачила
- Ліниве французьке (листкове) тісто для торта “Наполеон” та інших десертів. Замішую за лічені хвилини!!