Огірки з кетчупом
На 1 л маринаду: 4 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки солі, 50 г оцту, 2 ст. ложки томату або кетчупу. У банку покласти по листку вишні, смородини, хрону, дуба, лавровому, 3 зубці часнику, парасольку кропу, 1 ч. ложку сухих зерен гірчиці, 1 ч. ложку суміші перцю.
У банки розкласти огірки, 2 рази залити чистим окропом, а на третій раз – киплячим маринадом і закрутити. Банки ставлю у літній кухні на стіл, на якому тепла ковдра і накриваю вовняною ковдрою зверху. 2 дні охолоджуються банки, спускаю у підвал.
Рецепт Наталії Швець
Читайте також:
Post Views: 21