Мармелад на зиму з абрикосів. Дуже давній рецепт

Цей рецепт мармеладу з абрикосів я знайшла у невеличкій кулінарній книжечці, якою користувалася ще моя бабуся. А тепер так готую і я!

Мармелад на зиму з абрикосів

1 кг абрикосів, 300 г води, 1 кг цукру (на 1 кг абрикосового пюре). 

Залити абрикоси водою та проварити до пом’якшення. Перетерти через сито. Зважити та вирахувати, скільки взяти цукру. Додати його, перемішати, поставити на вогонь та дати покипіти 20-30 хв. Зняти з вогню і накласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт і фото Юлії Якіб’юк

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook