Абрикосово-апельсинове варення
- 2 кг абрикосів, 1,5 кг цукру, 2 апельсини.
Абрикоси помити, дістати кісточки, розділити на половинки, скласти у миску, пересипаючи шари цукром. Залишити на 6-8 годин. Апельсинову шкірку (цедру) стерти за допомогю тертки, а м’якоть дрібно порізати. Усе додати до абрикосів. Варити 5 хв з моменту закипання, зняти піну, повністю охолодити. Повторити ще 2 рази, розкласти у стерильні банки.
Рецептом поділилася Марина Хитрич
Спробуйте також приготувати:
- Аджика з абрикосів або слив. Ідеальний соус до м’яса! Обов’язково приготуйте хоч кілька баночок!
- “Цитрусове” варення з абрикосів, яке подобається усім. Дуже ароматне, з кислинкою і не надто солодке!
Post Views: 90