
Аджика з абрикосів або слив. Ідеальний соус до м’яса! Обов’язково приготуйте хоч кілька баночок!
Давно не купую кетчупи – всі соуси роблю сама! Найбільше мені подобаються з ягід. Вони дуже гарно поєднуються із м’ясом, і гостям подобається скуштувати щось новеньке. Моя фішка – аджика з абрикосів. Дуже смачний соус. За цим рецептом роблю також зі слив.
Аджика з абрикосів або слив
2 кг абрикосів або слив, 3 зубці часнику, 18 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложка червоного меленого перцю, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 25 г карі.
Абрикоси і часник змолоти, додати решту спецій, Довести до кипіння, проварити 10 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити.
Рецепт Ірини Решке
Приготуйте також: