торт "Серце"

Торт “Серце” – дуже ніжний і чудово нарізається!

Торт "Серце" виходить дуже ніжний! Коржі вдалі, гарно просочуються, і крем добре тримає форму, не розтікається. Торт гарно ріжеться і м'який неймовірно!

Торт “Серце”

  • Інгредієнти для коржів: 75 г меду, 120 г цукру, 1/3 ч. ложки солі, 150 г вершкового масла, 2 яйця, 1,5 ч. ложки соди, 525 г борошна.
  • Інгредієнти для крему: 300 г вершкового сиру, 300 г пудри, 300 г вершкового масла.
Коржі. Цукор, мед, яйця у каструлі з товстим дном добре перемішати. Додати масло, сіль і поставити на вогонь. Постійно помішувати до повного розчинення інгредієнтів, але не доводити до кипіння. Додати соду, коли почне пінитись, зняти з вогню. Охолодити до кімнатної температури і додати половину борошна. Добре вимісити і залишити на 15 хв. Додати решту борошна і продовжити вимішувати. Тісто може чуть липнути, але борошна більше не додавати. Обгорнути тісто плівкою і покласти в холодильник на ніч.
Форму у вигляді серця я намалювала на товстому картоні. Товщина коржа повинна бути 0,5 см. Можна і тонше, тоді коржів буде чотири. Випікати на змащеному пергаменті при температурі 180 ОС 7-10 хв.
Крем. Усі інгредієнти для крему повинні бути кімнатної температури. Сир збити з пудрою до пишної маси. Додати м’яке масло і продовжити збивати. Не довго, щоб не перебити.
Зібрати торт. Крем умовно розділити на три частини. Викладати за допомогою кондитерського мішка і насадки як для капельки. Зверху прикрасити улюбленими фруктами та солодощами.
Торт виходить дуже ніжний, коржі гарно просочуються. Поки теплі, то вони дуже м’які. Потім коли охолонуть, то здаються твердими. Я готувала зранку, їли після обіду, то дуже гарно “відійшов”. І класно нарізати, бо крем добре тримає форму.
Рецепт і фото Надії Бутин

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook