“Цитрусове” варення з абрикосів, яке подобається усім. Дуже ароматне, з кислинкою і не надто солодке!

Приготуєте цитрусове варення з абрикосів - не пошкодуєте. Воно у мене саме ходове! На днях тільки варила! Воно не дуже солодке, не приторне, і дуже пахуче!

Цитрусове варення з абрикосів

  • 2 кг абрикосів, 1,5 середніх апельсина, 1 лимон (зі шкіркою, але без кісточок), 1,5 кг цукру.

Все змолоти, змішати, закип’ятити і варити на невеликому вогні хвилин 20, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. Скласти в стерильні банки і закрутити. Не пошкодуєте! З 4 кг абрикосів виходить 6 л варення. Можна молоти зі шкіркою або з цитрусових на тертці з малими отворами зняти верхній духмяний шар цедри, білу частину цедри обчистити, а почищені м’якоть перемолоти, попередньо діставши кісточки.

Рецепт Тетяни Горб

Рецепт Наталії Остапчук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook