Лінивий пиріг з молодою капустою і яйцями

Пиріг дуже швидко і просто готується. Містить небагато калорій, тому можна готувати і на вечерю.

Лінивий пиріг з молодою капустою і яйцями

Тісто: 3 яйця, 200 г домашнього сиру, 6 ст. ложок борошна, 100 мл сметани, сіль. Начинка: 400 г молодої капусти, 2–5 яєць, по 0,5 п. зеленої цибулі, петрушки і кропу, сіль, перець.

  • Капусту нашаткувати і перетерти з сіллю. Якщо капуста зимова – протушкувати. Додати кубиками порізані яйця і посічену зелень.
  • У миску перетерти через сито сир, додати сметану, окремо збиті яйця, перемішати, ввести борошно.
  • Тісто виходить трохи густіше за сметану. Перемішати тісто з начинкою, поставити на 15 хв у холодильник. Вилити у змащену форму (24 см), поставити у розігріту до 180 ОС духовку на 40–45 хв.
  • Готовність перевірити зубочисткою. Дати злегка схолонути у формі, дістати, порізати. Смакує і гарячим, і холодним.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook