Дехто може сказати, що це не піца. А мені головне, що смачно, просто і швидко. Для мене це лінива піца – з хліба на сковороді.
Лінива піца з хліба на сковороді
- Кілька скибочок хліба, 3-3 яйця, трішки молока, ковбаса, помідори.
Нарізати скибочками хліб, підсмажити недовго хлібчик на олії з одного боку, а потім з другого. Збити 3-4 яйця, додати трохи молока, сіль, порізану ковбаску, перемішати і вилити на хліб. Зверху посипати порізаними помідорами і присолити трішки. Накрити кришкою і смажити на маленькому вогні. Я роблю таким чином: коли підсмажилась піца, кладу зверху на сковороду велику тарілку і перевертаю сковороду, щоб піца залишилась у тарілці помідорами донизу. Зверху на піцу знову ставлю тарілку, перевертаю піцу, піцу накриваю сковородою і перевертаю, щоб хліб був зверху. Коли підсмажилось, знов кладу на сковороду тарілку, щоб не поламалась піца, і перевертаю. Словом, довше писати, ніж готувати! Страва на сніданок або на вечерю – супер!
Рецепт і фото Оксани Полищук
Радимо також інші рецепти лінивої піци:
- Швидка піца на сковорідці
- Універсальне тісто – для піци, вареників, пахлави, “Наполеона”, чебуреків, пиріжків