лаваш

Лаваш більше не купую – готую сама. Це просто і дешево

Я люблю рулети з лаваша з різними начинками. Раніше я лаваш купувала, а тепер готую його сама. У цьому нема нічого складного, а виходить смачніше і дешевше.

Лаваш

  • 1,5 скл. борошна, 0,5 скл. кип’ятку (гарячої води), 0,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка олії.
У миску насипати борошно, додати олію, сіль з кип’яченою гарячою водою, замісити тісто. Тісто має трішки липнути до рук! Загорнути у плівку харчову і залишити на пів години на столі, щоб тісто відстоялось. Стіл присипати борошном, розкотити тоненько тісто і випікати на сухій сковорідці на середньому вогні з двох сторін. Зняти з сковорідки, гарно змастити водою (я змащувала силіконовим пензликом) з двох сторін і накрити рушником.
Начинка може бути будь-яка. У мене це солоний сир та ковбаса + твердий сир.
Рецепт і фото Лесі Риндик

Спробуйте також приготувати смачні страви з лаваша:

  • Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
  • Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook