Квашена капуста за маминим рецептом
Закип’ятити розсіл: 1 л води, 1 ст. ложка солі, 1 ст.ложка цукру, дати покипіти кілька хвилин, повністю охолодити. Нашаткувати капусту, додати терту моркву (на 2 капустини – 1 морквина), перемішати і натоптати в 3-літрову банку майже доверху. Зверху залити остиглим розсолом. Банку поставити в миску в теплі, вранці і ввечері довгим ножем протикаємо капусту, щоб випустити гази. Капуста готова на третій день, закрити капроновою кришкою і поставити в холодильник.
Рецепт Римми Мащенко
Спробуйте також приготувати:
Дуже смачна хрумка квашена капуста на зиму. Так моя тітка робила і я роблю
Смачна квашена капуста. Рецепт, за яким готую вже багато років
Post Views: 27