Смачна квашена капуста
200 г солі, 10 кг капусти, 1 кг моркви.
Перемішати нашатковану капусту з потертою морквою, посолити, ще раз добре перемішати до появи соку. Щільно утрамбувати в тару, зверху покласти гніт. Залишити в теплі до появи піни. Поки стоїть – пару разів протикати довгим ножем (чи шампуром) до самого дна. Це займає 3-4 дні. Розкласти в банки і винести в холод. Перед подачею трішки притрусити цукром і присмачити олією.
Рецепт Олени Повшедної
Спробуйте також приготувати:
Та сама легендарна квашена капуста по-грузинськи з буряком. Смачнішої я не їла!
Хрумка квашена капуста у розсолі. Простий перевірений рецепт
Post Views: 400