Кухня Рецепти

Капусту тепер не тушу і не смажу. Готую разом зі стегенцями: смачна і нежирна страва

Ця смачна страва сподобається людям, які дотримуються дієти, ведуть здоровий спосіб життя. Виходить вона дуже ситною, але не калорійною. Капуста під час приготування просочується соком курочки, тому виходить дуже смачною й ароматною.

06.03.2020 13:16

1 кг капусти, 4 курячі стегенця, 1 цибуля, 1 морква, 2 зубці часнику, 1 ч. ложка аджики, сіль, перець за смаком.

Зняти зі стегенець шкіру і розрізати на дві частини, помити й висушити. В глибокому невеликому посуді змішати аджику, часник, сіль та перець, розмішати й натерти сумішшю м’ясо. Поставити в холодильник на кілька годин, щоб стегенця замаринувалися.

Дрібно нарізати капусту, натерти моркву, цибулю порізати тоненькими півкільцями. Овочі перекласти в миску, трішки посолити, пом’яти, щоб виділився сік.

Овочами наповнити рукав для запікання, зробити з них подушку, на яку викласти м’ясо. Зав’язати рукав. Випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.