Запечені курячі стегенця, соковиті і зі скоринкою

Коли треба щось приготувати швидко, недорого, але смачно і щоб мало гарний вигляд на столі, я запікаю стегенця на подушці з цибулі та грибів. Виходять соковиті з хрумкою скоринкою!

Запечені курячі стегенця

9 курячих стегон, 1,5 ч. ложки солі, 1 ч.ложка паприки солодкої і 1/2 ч. ложки червоного гострого перцю, 1 ч. ложка сушеного часнику, 2 цибулини, 200 г нарізаних скибочками грибів.
Заправити стегна спеціями і відставити мінімум на годину маринуватися. Змастити бляшку олією, викласти цибулю і гриби, зверху покласти шматочки курки і запікати в духовці 1 год при 200 ОС.
Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook