Хрумкі трубочки на сковороді
3 яйця, 100-150 г цукру, 1 ч. ложка ванільного цукру, дрібка солі, 100 г масла або маргарину, 200 г борошна.
Яйця з цукром, сіллю і ваніллю збити на найбільшій швидкості до пишної піни стійкої піни (5 хв). Додати холодне розтоплене масло або маргарин і молоко, збити на найменшій швидкості, додати борошно, збити на найменшій швидкості до однорідності. Тісто має бути трішки густіше, ніж на налисники. Смажити на розігрітій сковороді без олії на найменшому вогні з одного боку 3-5 хв, з другого – 2 хв. Якщо посмажити швидко – не будуть хрумтіти. Гарячими на дошці швидко скручувати в трубочку. Бо як захолонуть, стануть дуже крихкими. Начинити кремом – заварним, масляним або з вареним згущеним молоком.
Пекла і фотографувала Світлана Абрамчук.
Читайте також: