Трубочки
- На 20-25 трубочок: 300 г борошна, 150 г масла, 1 яйце, 1 ч. ложка оцту, 1-2 ст. ложки молока, сіль на кінчику ножа.
Борошно і масло перетерти в крихту. Решту інгредієнтів змішати в окремій посудині. Далі все змішати разом і замісити тісто. Обмотати харчовою плівкою і покласти в холодильник на 1 год. Далі підсипати стіл борошном, тонко розкотити тісто і нарізати смужками шириною 1,5-2 см. Далі намотати на конуси, змастити яйцем і поставити в розігріту духовку до 180 °С на 30-45 хв. Дивитися по своїй духовці, щоб були рум’яні. Зачекати, коли охолонуть, і виймати з форми. Наповнювати кремом за своїм смаком.
Чим начинити трубочки
- Начинити можна улюбленим кремом: з вареним згущеним молоком, заварним, білково-заварним, мокрим безе тощо.
- Також можна зробити з трубочок солону закуску (тільки випікати трубочки меншого розміру): до сиру додати трошки сметани, збити до однорідної маси, додати сіль, кріп i маленькі шматочки червоної риби або оселедця. Начинити трубочки і раї вмочити в подрібнену зелену цибулю або кріп.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Радимо також приготувати крем за іншими перевіреними рецептами:
- Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб!
- Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані
- Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!
Post Views: 122