Дуже смані рогалики без яєць. Можна пекти і з солодкою, і з солоною начинкою

Дуже хороше тісто для рогаликів: замісили - і можна зразу формувати. А ще з одного тіста можна пекти і солодкі, і солоні закусочні рогалики.
Рогалики без яєць 
400 г маргарину (я беру масло з меншим відсотком жирності), приблизно 4 скл. борошна, 1 скл. теплого молока, 50 г живих дріжджів.
У теплому молоці розчинити дріжджі, додати м’яке масло, борошно, замісити, поділити на 8 кульок. Рогалики одразу формувати! Кожну кульку розкотити, змастити розтопленим маслом, поділити на сегментів, покласти начинку (повидло чи джем), закрутити, залишити хвилин на 15-20, щоб підросли. Пекти до золотистого кольору. Спечені обкачати у цукровій пудрі. Виходить 64 рогалики. Якщо хочете з несолодкою начинкою, то додати пів чайної ложки солі до тіста.
Рецепт Марти Дячук​

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook