гречка з мясом

Гречка з м’ясом в автоклаві – просто і смачно (рецепт волонтерів)

За цим самим рецептом можна готувати не тільки гречку з м'ясом, а й перловку, горох, булгур. Рецепт перевірений: такі закрутки готують волонтери.

Гречка з м’ясом в автоклаві

На баночку 0,5 л: 2 ст. ложки гречаної крупи (сирої), 2 ст. ложки овочевої засмажки (морква і цибуля), м’ясо (100-120 грамів сирого), 1 лавровий листочок, перчик горошком (4-5 штук). Все залити водою по плічка баночки, перемішати ложкою. Закрутити металевими кришками і в автоклав, кожен знає свій. До 110 градусів хвилин 20. Так сама готуємо перловку, горох, булгур. Смачного. Рецепт Наталі Лиличенко

Радимо також інші перевірені рецепти:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook