Соковиті рум’яні реберця у гірчичному маринаді, запечені у духовці

Побалуйте себе і рідних соковитими запеченими реберцями у гірчичному маринаді і з хрусткою скоринкою!

Соковиті рум’яні реберця у духовці

1 кг м’ясистих свинних ребер, 1 ст. ложка гострої гірчиці, 1 ст. ложка гірчиці з зернами (французької або діжонської), 4 ст. ложки соєвого соусу, копчена паприка за смаком, сіль, перець.
Ребра помити, висушити і зняти білу плівку (вона завжди є з одного боку). Нарізати на шматочки по ребру. З’єднати усі інгредієнти для маринаду і добряче помасувати ребра в маринаді. Залишити в холодильнику мінімально на 3 год. Духовку розігріти на 200 ОС. Викласти у жаростійку форму ребра, полити маринадом і накрити фольгою. Запікати 1 год. Потім зняти фольгу і пекти до рум’яності, час від часу поливаючи маринадом із форми. Все, реберця готові!
Рецепт і фото Надії Бутин

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook