мандаринки

Закуска “Мандарини” – смачна й оригінальна

Мандаринові листочки можна імітувати лавровим листом, зеленню петрушки, листям базиліка або іншою зеленню, яка є у вас під рукою.

Закуска “Мандарини”

  • 150 г твердого сиру натерти, 100 г плавленого сиру натертого, 2 морквини відварені дрібно натерті, 2 яйця варені натерті, 2-6 зубців часнику (за смаком) для супер гострого смаку, сіль, майонез, зелень кропу за бажанням.

Як приготувати гострі закусочні мандаринки з сиром

У глибокій ємності змішати два види сиру і яйця, додати пропущений через прес часник, підсолити, додати майонез, за бажанням ще можна додати дрібно нарізану зелень кропу, перемішати.

Вологими руками формувати імпровізовані мандаринки. Обваляти мандаринки в тертій моркві.

Кожній мандаринці додати листочки. Мандаринові листочки можна імітувати лавровим листом, зеленню петрушки, листям базиліка або іншою зеленню, яка є у вас під рукою. Гвоздика буде грати роль хвостика мандаринки.

Перед подачею поставити закуску в холодне місце на 30-40 хвилин.

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook