Домашнє печиво “Хрумке”

Якщо ви ще не знайшли ідеальний рецепт печива, то я поділюся з вами своїм. Це найсмачніше печиво! Готується воно надзвичайно легко, печеться швидко, не дороге, а з порції виходить багато. Печиво дуже ніжне і в той же час хрумке і просто тане у роті!

Домашнє печиво “Хрумке”

1 яйце, 125 г цукрової пудри (не цукру!), ванілін на кінчику ножа (не ванільний цукор!), 0,5 ч. ложки розпушувача, 50 г картопляного крохмалю (не кукурудзяного!), 50 мл олії без запаху, 500 г борошна, 250 г маргарину (м’якого).

Змішати всі інгредієнти за допомогою міксера. З крихт руками сформувати кулю, загорнути у плівку і залишити при кімнатній температурі хоча б на 30 хв. (бажано навіть на довше). Розкотити тоненько (краще через пергамент, щоб не липло). Вирізати печиво і перекласти на деко вистелене пергаментом. Випікати при 180 градусах 10-15 хв (поки не почнуть зарум’янюватися краї). Готове печиво можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!

Рецептом поділилася Інна Сотніченко

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook