Мій ідеальний бісквіт в мультиварці. Усі на 100% задоволені: ніколи не сідає!

Цей рецепт бісквіта просто супер: він ніколи не сідає, хоча не містить ні грама розпушувача! Завжди виходить пишний і високий! Печу його в мультиварці! Хоча кажуть, що гарно виходить і в духовці.

Мій ідеальний бісквіт

5 яєць і 1 скл. цукру (об’єм склянки – 250 мл) збити 5 хв міксером на швидкому режимі. Має бути пишна густа біла піна. Далі додати 1 скл. борошна (просіяного), акуратно перемішати.

Випікаю бісквіт у мультиварці. Форму змазую маслом і присипаю борошном. Викладаю у форму тісто, ставлю режим “Випічка”, час – 1 год 10 хв. Це орієнтовно, у мене мультиварка найпростіша.

Рецепт Ілони Лемішко

Також спробуйте приготувати:

Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!

Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook