Дуже смачна хрумка квашена капуста на зиму. Так моя тітка робила і я роблю

Рецепт квашеної капусти дала мені тітка. Виходить хрумка і колір не міняє. Уже кілька років так роблю - виходить смачна капуста!

Квашена капуста

10 кг капусти, 10 л води, 0,5 кг солі, перець, лавровий листок. У воду додати сіль, перець, лавровий листок, довести до кипіння і відразу залити капусту (пошатковану). Притиснути гнітом і залишити на 3-5 діб, помішувати 1-2 на день. Тоді вибрати капусту і щільно натрамбувати в банки, поставити в холод. За бажанням можна робити з морквою.

Рецепт Надії Хевко

Спробуйте також приготувати:

Квашена капуста у розсолі. Хрумка, не перекисає, не темніє, у міру солона і чудово зберігається!

Смачна квашена капуста. Рецепт, за яким готую вже багато років

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook