
Бісквіт з амонієм. Рецепт, перевірений роками. Так ще моя бабуся пекла!
Цей бісквіт ЗАВЖДИ виходить пишний, бо у його складі є амоній. Рецепт перевірений багатьма роками, ще моя бабуся так пекла!
Бісквіт з амонієм
8 яєць збити з 0,5 л цукру до пишної білої маси. Додати 1 ч. ложку амонію (погасити 2 ст. ложками оцту) і 0,5 л борошна, акуратно перемішати. Пекти у застеленій пергаментом формі при 170 ОС до сухої палички. На велику форму.
Рецепт Володимири Шинківської
Спробуйте також приготувати:
Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!
Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!