Пісочне печиво
250 г борошна, 180 масла, 2 жовтки, 100 г цукру, дрібка солі, цукрова пудра.
Масло, сіль та цукор розтерти. Щоб було легше розтирати, масло рекомендується заздалегідь дістати з холодильної камери – мінімум за 20 хвилин.
Коли вийде більш-менш однорідна маса, додати жовтки і ще раз розтерти до однорідної маси, потім невеликими порціями ввести борошно, замішуючи тісто. Готове тісто скачати в кульку і відправити в холодильну камеру на пів години.
Охолоджене тісто розкачати. За допомогою фігурних формочок або простої склянки вирізати печиво, викласти на деко з пергаментним папером і пекти 15- 20 хвилин при 180 градусах. Готове печиво посипати за бажанням цукром або цукровою пудрою.
Рецепт і фото Лілії Гадач