Борщова заправка з перцем на зиму. Роблю за цим рецептом багато років!

Я кожного року восени закриваю борщову заправку. Потім баночку відкрила - і за пів години борщ готовий! Це зручно і виходить смачно!

Борщова заправка на зиму

6 кг буряку, 1 кг перцю, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. л солі, 0,5 л олії, 0,5 л води, 0,5 л оцту (не забагато!).

Буряк зварити цілими, охолодити і натерти. Окремо потушкувати перець, цибулю, моркву 30 хв разом з оцтом, олією і водою.Потім додати буряк і потушкувати ще 10 хв. Накласти в банки і стерилізувати 30 хв.

Рецепт Оксани Ткач

Спробуйте також приготувати:

Швидкоборщ: п’ять рецептів заправок для борщу та супу на зиму

Смачний маринований буряк на зиму. Вам неодмінно сподобається!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook