Дуже смачні рогалики. Секрет – у дріжджовому тісті, що росте в холодильнику

Так-так, ці рогалики із дріжджового тіста. Але росте воно не в теплі, а в холодильнику. І завдяки цьому має особливу текстуру, з ним легко працювати. А рогалики виходять дуже смачні з будь-якою начинкою! Поки допікається друга партія, мої діти і чоловік першу партію вже доїдають!

Рогалики на молоці і маргарині

2 п. маргарину, з жовтки, 3 ст. ложки цукру, 400 г молока, 100 г дріжджів, борошно (скільки візьме тісто). 3 білки і цукор для покриття. Начинка – будь-яка: вишні, густе варення (можна з горіхами), шоколад, абрикоси тощо.

2 скл. борошна перетерти з маргарином. Дріжджі розвести в молоці, додати цукор і жовтки, перемішати, додати маргарин, швидко замісити тісто і покласти в холодильник на 2-3 год. Далі дістати тісто, поділити десь на 10 частин. Потім взяти одну частину, розкотити у формі кола, порізати на сегменти, на край покласти начинку (будь-яку), скрутити кожен шматочок від краю до середини, вмочити рогалик у збиті білки (просто збити виделкою), а потім посипати цукром. Класти на деко на невеликій відстані один від одного, бо підростуть. Пекти при 180 ОС приблизно 15 хв.

Рецепт Наталі Міщук

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook