Ароматний компот із черешень і порічок на зиму

Найкраще їсти черешні свіжими! Заморожені вони не смачні, а в консервації втрачають смак. Але якщо у вас рясно вродила черешня, приготуйте з неї компот. Тільки обов'язково з порічками! Він виходить дуже смачний!

Компот із черешень і порічок на зиму

В стерилізовані банки покласти 1/3 черешень з порічками, залити окропом, накрити кришками, залишити на 15 хв, щоб настоятись. Потім злити, додати 200-250 г цукру в воду і ще раз перекип’ятити, гарячим залити ягоди і закрутити. Банки перевернути і накрити, щоб були в теплі до вистигання.

Рецепт Дарії Пославської

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook