Маски з крохмалем з ефектом ботоксу. Зморшки стають непомітними!

Крохмаль допомагає позбутися від надмірного лущення і жирного блиску шкіру. Після маски з крохмалем шкіра стає шовковистою і м'якою. Дрібні зморшки розгладжуються, глибокі стають менш помітними, а шкіра стає пружною і просто сяє, овал обличчя підтягується.

Картопляний крохмаль – це потужне джерело антиоксидантів, абсолютно натуральний і безпечний засіб. Маски з додаванням крохмалю підходять для всіх типів шкіри, а їхня вартість – кілька гривень!

Морквяно-крохмальна маска

5 ст. ложок морквяного соку, 1 ст. ложка крохмалю, 1 ст. ложка сметани середньої жирності, 1 скл. ложка води.

Змішати крохмаль з половиною склянки води кімнатної температури. Потім додати решту води і варити суміш на повільному вогні до загусання. Постійно помішуючи, тримати на вогні ще 15 хв, помішуючи, щоб не пригоріло. Потім додати в суміш морквяний сік і сметану. Добре перемішати і охолодити. Коли охолоне до теплого, нанести на обличчя на 20-25 хв. Змити теплою водою. Повторювати процедуру три дні поспіль, потім зробити перерву на тиждень і повторити.

Китайська омолоджувальна маска

1 ч. ложка меду, 1 ч. ложка крохмалю (можна рисового, кукурудзяного), 1 ч. ложка дрібної солі. 

Змішати всі інгредієнти до однорідного стану. Для чутливої шкіри можна додати 1 ч. ложку молока, а солі взяти менше – 0,5 ч. ложки. Наносити суміш на обличчя кілька разів, додаючи новий шар щоразу, коли попередній підсохне. Тримати на обличчі 25 хв, змити теплою водою. Застосовувати цю маску через день протягом 20 днів, потім зробити перерву на місяць.

Маска-скраб з мінеральною водою

1 ч. ложка солі, 0,5 ч. ложки соди, 1 ч. ложка крохмалю, 1 ч. ложка мінеральної води, 1 ч. ложка пінки або гелю для вмивання.

Змішати крохмаль з пінкою для вмивання і розвести суміш мінеральною водою. Додати сіль, соду і добре перемішати. Наносити маску на обличчя легкими масажними рухами. Тримати на обличчі 10 хв і змити теплою водою. Потім нанести зволожувальний крем.

Відбілювальна маска з перекисом водню

2 ст. ложки крохмалю, 2 ст. ложки перекису (5%). Змішати, нанести на 20 хв. Змити теплою водою і нанести зволожувальний крем.

Дуже хороший результат в боротьбі зі зморшками дає гімнастика для особи: всього 15 хвилин вранці і ввечері, і твоє обличчя буде виглядати краще, ніж в юності!

Ця маска для обличчя ефектно підтягує шкіру

Маска з перепелиних яєць: обличчя сяятиме свіжістю і красою

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook