суп

А на обід – швидкий вершковий суп із ковбасками

Якщо треба щось швидко приготувати на обід, вершковий суп із ковбасками - ідеальна страва! Такий супчик усім смакує!

Вершковий суп із ковбасками

  • 800 г копчених ковбасок, 600 г очищеної картоплі, 1 середня морква, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 1 лавровий лист, 3 плавлених сирки, сіль, чорний перець, сушений базилік за смаком, зелень кріп і петрушка, 4,5 л води.

Налити воду в каструлю, довести до кипіння. Нарізати картоплю та моркву невеликими шматочками, додати у киплячу воду і варити до готовності. Ковбаски нарізати шматочками, додати разом з цибулею, часником та лавровим листом, варити 5 хвилин. Натерти плавлені сирки на дрібній терці, додати у суп разом зі спеціями, проварити 2-3 хвилини до розчинення сиру. Додати дрібно нарізану зелень, зняти з вогню і подавати.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook