Вершковий суп із ковбасками
- 800 г копчених ковбасок, 600 г очищеної картоплі, 1 середня морква, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 1 лавровий лист, 3 плавлених сирки, сіль, чорний перець, сушений базилік за смаком, зелень кріп і петрушка, 4,5 л води.
Налити воду в каструлю, довести до кипіння. Нарізати картоплю та моркву невеликими шматочками, додати у киплячу воду і варити до готовності. Ковбаски нарізати шматочками, додати разом з цибулею, часником та лавровим листом, варити 5 хвилин. Натерти плавлені сирки на дрібній терці, додати у суп разом зі спеціями, проварити 2-3 хвилини до розчинення сиру. Додати дрібно нарізану зелень, зняти з вогню і подавати.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також приготувати:
- Суп гречаний з грибами і картопляними галушками
- Сирний суп з куркою і грінками – смачнезний!
Post Views: 139