Смажена дрібна риба (кілька, мойва, салака). Швидко і гарно!

Підгледіла в інтернеті цей спосіб смаження дрібної риби (кільки, мойви, салаки). Вийшло просто супер - і смачно, і смажити швидко, і гостям подати не соромно.

У мене сьогодні салака, купила заморожену, голови-хвостики ножничками відчикала, животики тими ж ножничками порозтинала, прочистила, промила, на паперові рушнички виклала, щоб обсохла. Не солити, не перчити! Нанизати рибку на металеві чи дерев’яні шпажки. На кожний “шашличок” використовувати 2 шпажки, щоб рибка не прокручувалася. Обкачати гарненько в борошні. Смажити на гарному вогні.

Краса в тому, що відразу кладете багато риби і перевертаєте теж одразу по-багато. Зручно!

Дістати на паперові рушнички, щоб стекла олія, посолити. Шпажки можна витягнути , а можна подати з ними… Смачного!!!

Рецептом поділилася Ірина Піттау Бородіна

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook