кокосове печиво

Для любителі баунті та рафаелло – рецепт кокосового печива

Для приготування кокосового печива потрібно лише три інгредієнти. А яке воно смачне! Якщо любите кокос - обов'язково приготуйте!

Кокосове печиво

  • 2 яєчні білки, 60 г цукру, 80 г кокосової стружки.
Білки збити з цукром до стійких піків, додати кокос і обережно перемішати лопаткою – усе тісто для кокосового печива готове! Тільки потрібно застелити форму пергаментом, викласти ложечкою, формуючи печиво. Випікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки. Виходить маленька порція (у мене вийшло 8 штучок). Але дуже смачне й ароматне! Рекомендую робити одразу подвійну порцію!
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати інші десерти з кокосом за перевіреними рецептами від господинь:
  • Кокосове печиво “Кокосанки” без борошна
  • Торт “Мрія” із розкішними кокосовими коржами і ніжним заварним кремом на жовтках. Готується швидко і просто!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook