Запечена шинка
- 500-600 г вирізки, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка гірчиці у зернах, 1 ч. ложка паприки, 4 зубці часнику, 5 г кмину.
М’ясо опустити в холодну воду на 2 год, щоб вийшла зайва кров (стало світле). Витягнути з води і забрати зайву рідину. Часник порізати невеликими шматочками, ножем у м’ясі зробити глибокі надрізи і запхати шматочки часнику (надрізи робити по усьому шматку). Натерти спеціями і добре зв’язати ниткою. Запікати в рукаві 30 хв при температурі 170 градусів (шинку залишити в духовці до остигання). Перед подачею нитку зняти.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25