Томатний сік
- На 1 літр соку – 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, перець, лавровий листок або інші спеції. Можна додати тільки сіль і цукор – також смачно.
Щоб приготувати томатний сік, помідори можна пропустити через сокодавку або м’ясорубку. Довести до кипіння і варити 10-15 хвилин. Якщо немає м’ясорубки, то порізати помідори і варити 15 хвилин, збити блендером. Процідити через сито. Додати сіль, цукор, спеції і ще варити 20 хвилин. Розлити гарячий томатний сік в сухі стерильні банки і закрутити. Такий сік смачно пити і можна використовувати для приготування голубців.
Спробуйте також приготувати:
- Президентські помідорчики мариновані половинками
- Найшвидший спосіб приготування томатної пасти – за 15 хвилин
Post Views: 46