Львівський сирник (рецепт на 1 кг сиру)
- 1 кг сиру кисломолочного, 8 яєць, 4 ст. ложки манки, 250 г цукру, 200 г масла вершкового, 100 г родзинок.
- Глазур: 150 г масла, 80 г цукру, 2 ст. ложки молока, 3 ст. ложки какао.
Родзинки замочити на 10 хв, просушити. Сир, яйця, цукор збити блендером, додати розтоплене вершкове масло, перемішати, додати манку, перемішати, додати родзинки, перемішати.
Випікати у застеленій пергаментом формі близько 1 години при 180°. Час залежить від розміру вашої форми, у мене d 25 см, мені вистачило 50 хв.
Зварити помадку: до молока додати цукор, масло, поставити на вогонь, підігріти. Як тільки маса починає кипіти, додати какао і варити 2-3 хвилини. Полити сирник охолодженим.
Рецепт Лілії Цвіт. Готувала і фотографувала Світлана Чепурна
Радимо також спробувати інші перевірені рецепти сирної запіканки:
- Дуже смачна сирна запіканка з цукатами. Для діток – саме те!
- Ніжна сирна запіканка “Спогад про дитинство”
Post Views: 30