Куряча ковбаса «Калейдоскоп» з овочами

Плюсів у такої ковбаски дуже багато: цікава на вигляд, дієтична, можна давати дітям, добре ріжеться і гарно тримає форму. А головне – смачна!

Куряча ковбаса «Калейдоскоп»

500 г курячого фаршу, 2 ст. ложки манної крупи (без чубка), 1 яйце, 100 г моркви, 80 г горошку (замороженого або консервованого), 60 г броколі (жменя), сіль, перець. Можна додавати будь-які кольорові овочі на свій смак.

  • Фарш викласти у глибоку миску, додати яйце і манну крупу, посолити, поперчити, вимішати і відставити на 20 хв.
  • Підготувати овочі: моркву відварити, остудити і нарізати кубиками; горошок і подрібнену броколі проварити у невеликій кількості води близько 3 хв. Вимішати овочі з фаршем.
  • На стіл викласти харчову плівку, на неї фарш і вологими руками сформувати ковбаску. За допомогою плівки надати гарної форми.
  • Готувати на парі 25–30 хв. Остудити під невеликим пресом. Після охолодження звільнити ковбасу від плівки. Нарізається дуже добре.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook