Паска з горілкою. Такої ви ще точно не їли!

Не дивуйтеся, але ця паска - з горілкою. Вона ніжна, пухка, ароматна. Обов’язково приготуйте! Не пошкодуєте!

Паска з горілкою

  • 7 скл. борошна, 2 скл. молока, 1 скл. масла, 7 жовтків, 3 скл. цукру, 1 ч. ложка солі, 70 г дріжджів, 1 ст. ложка горілки, цедра лимона, лимонний сік, родзинки.

У теплому молоці розпустити дріжджі з цукром, додати масло, горілку, жовтки, сіль, борошно, лимонний сік, цедру лимона і родзинки. Замісити тісто. Як підійде, розкласти у форми. Дати знову піднятися. Змастити білками і випікати до готовності.

Рецепт і фото: Тетяна Смажна

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook