Простий бісквітний торт з малиною
Бісквіт: 120 г борошна, 130 г цукру, 4 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру.
Крем: 400 г сметани, 200 г цукру, ваніль. А також малина і шоколадний зефір.
Збивати яйця, поступово додаючи цукор. Збивати міксером 15 хв до пишності. Додати просіяне борошно з розпушувачем, додати ванільний цукор і акуратно лопаткою перемішати зверху вниз. Форму застелити папером для випікання і змастити олією (боки форми не змащувати).
Розігріти духовку до 180 ОС. Випікати приблизно 40 хв. Перевірити готовність бісквіта зубочисткою, тісто не повинно прилипати до неї. Після випікання нехай постоїть 5 хв, боки акуратно обрізати ножем і викласти бісквіт на блюдо.Через 1 год розрізати на 2 або 3 коржі,
Для крему все збити міксером, якщо сметана магазинна і надто рідка, можна додати загущувач. Я перший корж перемастила кремом і посипала малинкою (з морозилки), другий корж перемастила кремом і посипала шоколадним порізаним зефіром, третій корж змастила кремом і просто посипала крихтами від коржа.
Рецепт і фото Оксани Полищук
Спробуйте також приготувати: