Рецепт “Хрустиків” на кефірі зі старого записника. З однієї порції виходить багато печива!

Як їх тільки не називають: "Хрустики", "Вергуни", "Вушка", "Хворост", "Чивриги". Але всі однаково відгукуються: це смачно! Улюблені ласощі дитинства, які пекли мами і бабусі! І я знайшла у старому записнику свій давній рецепт і теж вирішила насмажити цієї смакоти!

Печиво “Хрустики”

0,5 л кефіру, 100 г маргарину, 0,5 скл. цукру, 2 яйця, 1 ч. ложка соди або розпушувач, 50 г горілки, борошно, ванільний цукор, сіль.

Замісити м’яке пружне тісто. Залишити на столі на 30 хв. Розкотити порізати смужками, а ті розрізати навскіс, щоб утворилися ромби. Кожен ромб надрізати посередині, а потім один край просунути через дірку. Смажити у великій кількості олії. Посипати цукровою пудрою.

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

“Хмиз” – найсмачніше печиво мого дитинства

Печиво “Кукурузка” – смак нашого дитинства. Роблю, як колись – через м’ясорубку

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook