Якщо випадає волосся, назбирайте листя плюща

Багато жінок час від часу скаржаться на випадіння волосся. Особливо загострюється проблема після перенесеного ковіду - на гребінці залишається жмут волосся. Ось що можна зробити...

Багато жінок час від часу скаржаться на випадіння волосся. Особливо поширена ця проблема у жіноцтва після перенесеного ковіду. Іноді волосся випадає просто жмутками – і нема на це ради. Шампуні і бальзами, які обіцяють зробити волосся густим і пишним, насправді не більше, ніж маркетинговий хід. Жодного результату вони не дають. І щодня на гребінці залишається все більше і більше волосин.

Якщо ви теж випробували різні засоби і розчарувалися в них, може вдатися до рецептів народної медицини. Натуральні відвари і настої з лікарських рослин здавна використовували в україні, аби мати товсту русу косу.

Знавець народної медицини Віктор Бабій радить жінкам, які зіткнулися з проблемою випадіння волосся, назбирати плюща.

“Для тих, у кого рідке волосся на голові, або випадає, необхідно втирати в голову відвар листя плюща, – каже чоловік. – Взяти 4 столові ложки подрібненого листя, залити 0,5 л води і кип’ятити на малому вогні 10 хв. Остудити, процідити. Втирати у шкіру голови 2-3 рази на тиждень, щоразу готуючи свіжий відвар. Через 2-3 місяці у вас буде гарна шевелюра!”

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook