Млинці із цвітної капусти
- 1 кг цвітної капусти, 2 яйця, 3 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки з чубком борошна, розпушувач на кінчику ножа.
- Можна додати терту цибулю, часник, твердий сир.
Розібрати капусту на дрібні суцвіття завбільшки з вишню, замочити у підсоленій воді на 1 год, злити воду, обсушити паперовими рушниками, дрібно посікти або перемолоти. Додати майонез, яйця, сіль, перемішати, ввести просіяне борошно і розпушувач.
Смажити на олії до золотистого кольору. Смакує зі сметаною. Млинці добре тримають форму, виходять пухкі і соковиті. Можна готувати також із вареної або замороженої цвітної капусти.
Спробуйте також приготувати інші цікаві страви з цвітної капусти:
- Котлети з цвітної капусти а-ля рибні
- Вершкова цвітна капуста з сиром
Post Views: 72