Мої котлети завжди соковиті. Усе завдяки секретному інгредієнту

Це мій улюблений рецепт котлет, бо вони завжджи виходять соковитими. Секрет дуже простий: завжди до фаршу кладу...

Соковиті котлети

1 кг фаршу (я перемелюю м’ясо), 2 яйця, 1 сира цибулина, 1 цибулина для смаження, 5 зубців часнику, сіль та перець до смаку, 2-3 яйця для смаження. 1 п. круглих порційних вафель.

У фарш потерти сиру цибулину і додати смажену. Часник пропускаємо через часникодавку. Яйця збовтати виделкою і додати сюди ж. І приправи до смаку. Пачку порційних вафель поділити на дві рівні частини, на одну розподілити фарш, другими частинами відповідно їх накрити, легенько притиснувши рукою. У збовтані яйця для смаження вмочити кожну сформовану котлетку і смажити на розігрітій сковородці в невеликій кількості олії. Смажити до рум’яного кольору.
Рецепт і фото Оксани Копиняк. Більше рецептів цієї господині можна побачити тут.
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook