Смачні рогалики можна приготувати навіть без яєць – на смальці і кислому молоці. Чудовий бюджетний рецепт. Як приготуєте такі рогалики, всі подруги будуть просити у вас рецепт. Бо це – золото!
Рогалики з вишнями
- 1 скл. смальцю, 1 скл. сметани (мені найкраще з кислим молоком), борошно (скільки вбере тісто). Начинка – вишні. Ні яєць, ні розпушувача, ні дріжджів, ні цукру у тісто не треба!
Замісити тісто, покласти на ніч у холодильник. Тонко розкотити тісто у коло, порізати на сегменти (як круглий торт – на скибочки), покласти на широкий край начинку і скрутити досередини, щоб сформувався рогалик. Рогалики потрібно робити невеличкі, завбільшки як вказівний палець. Рогалики викласти на деко, застелене пергаментом. Пекти при 170 ОС до готовності, обваляти в цукровій пудрі.
Рецепт Наталії Марченко
Радимо також приготувати рогалики за іншими перевіреними рецептами від господинь:
-
Галицькі рогалики з повидлом
-
Рогалики з вишнями у цукрі. Такі, як у дитинстві пекла мама