“Мокрий” бісквіт без яєць. Часто печу, дуже смачний!

За цим рецептом у мене завжди виходить гарний вологий бісквіт. Навіть міксером нічого не треба збивати - просто змішати віничком!

“Мокрий” бісквіт без яєць

0,5 л кефіру, 0,5 л цукру (я кладу менше), 1 літрова банка борошна, 100-150 г олії, 1 ст. ложка соди (погасити оцтом). Можна (якщо є) додати 1-2 яйця, але можна і без них. За бажанням додати какао, горіхи, мак, родзинки.
Все просто перемішати віничком, вилити у застелене деко, випікати при 170 ОС до сухої зубочистки. Виходить мокрий бісквіт.
Рецепт Лесі Шелемби

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook