Баклажани у соусі з перцю. Закриваю так багато років. І вам раджу!

Кожного року готую різну консервацію з баклажанами. Цей рецепт – мій улюблений. Дуже смачно виходить!

Баклажани у соусі з перцю

2,5 кг баклажанів. Маринад: 0,5 л води, 0,5 л олії, 0,5 л цукру, 350–400 г оцту, 2 ст. ложки солі. Соус: 5 зубців часнику, 3 перці болгарські, 3 перці гострі.

Баклажани порізати кружальцями (товсті – перерізати ще навпіл), кинути в маринад, довести до кипіння, прокип’ятити 5–10 хв. Додати 2 пучки порізаної петрушки (на бажання), соус (усе змолоти), перемішати. Розкласти у банки, долити маринадом. Стерилізувати 30 хв, закрутити.

Рецептом поділилася Оля Дика

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook